Ο Πάνος Βλάχος παρουσιάζει τα "Παιχνίδια Των Παιδιών" στο Σταυρό του Νότου

Μαζί του ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Χρήστος Θηβαίος, η Χριστίνα Μαξούρη και η Ιωάννα Λέκκα.- Πηγή: Ogdoo.gr - http://www.ogdoo.gr/diaskedasi/mousikes-skines/o-panos-vlaxos-sto-stavro-tou-notou

Ο Πάνος Βλάχος, νέος ηθοποιός με έντονη παρουσία σε θεατρικές παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές, αποκαλύπτει ένα ακόμη ταλέντο του, την τραγουδοποιία.

Η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Παιχνίδια των παιδιών» θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στο Σταυρό του Νότου (Κεντρική Σκηνή), σε μια ειδική βραδιά με τη συμμετοχή όλης της ξεχωριστής καλλιτεχνικής ομάδας που δίνει το παρών στο δίσκο. 

Πληροφορίες μιλάνε για πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Πάνος Βλάχος - «Παιχνίδια Των Παιδιών»


12 τραγούδια, κάτω από το γενικό τίτλο «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ» αποτελούν την πρώτη του μουσική κατάθεση. Μουσικές και λόγια αρμονικά ταιριασμένα, που καταγράφουν στοιχεία ενός παιχνιδιού που ονειρεύεται και μοιράζεται με τους συμμετέχοντες ο Πάνος Βλάχος

Σε δύο τραγούδια («Δυο ζωές περνάνε» και «Αγνάντεψα») έντυσε με μουσική τους στίχους του Αχιλλέα Ρακίνα, σ’ ένα άλλο («Σύννεφα») τα λόγια που έγραψε, μελοποιήθηκαν από τον Παναγιώτη Αντέλλη.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος με μεγάλη χαρά «μυήθηκαν» στο παιχνίδι και τραγούδησαν χαρακτηριστικά, από ένα τραγούδι.

Η Χριστίνα Μαξούρη με τη «Μπαλάντα του Ορφέα» και τα «Σύννεφα» και η Ιωάννα Λέκκα με το «Πριν κοιμηθώ», έφεραν την αύρα και τη φωνή τους σ’ αυτό το μουσικό παιχνίδι.

Οι ενορχηστρώσεις και η εκτελεστική δεινότητα του Γιάννη Παπαζαχαριάκη, έσμιξε με τους ήχους των εξαίρετων μουσικών που έπαιξαν στο album, κάτω από την ηχητική φροντίδα του Κώστα Παρίσση (Studio Praxis).

Η εικαστική φροντίδα της Βανέσας Φερλέ απέφερε και διαφύλαξε το αποτέλεσμα της έκδοσης. Η αγάπη του Ogdoo Music Group περιέβαλε το εγχείρημα και ανέλαβε την έκδοση του album.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Δευτέρα 12 Οκτωβρίου στις 21:30
Σταυρός του Νότου | Θαρύπου 37, Αθήνα 117 43
Τηλέφωνο κρατήσεων: 21 0922 6975
Είσοδος 10 ευρώ

Panos Vlachos StN Paixnidia Ton Paidion
- Πηγή: Ogdoo.gr - http://www.ogdoo.gr/diaskedasi/mousikes-skines/o-panos-vlaxos-sto-stavro-tou-notou
- Πηγή: Ogdoo.gr - http://www.ogdoo.gr/diskografia/videoclips/mirela-paxou-mirela

Που θα μας βρείτε

map