Μιρέλα Πάχου - «Ριπλέι»

mirella Final ORORORΤο νέο Digital Single της Μιρέλας!!!
mirella Final OROROR

Η Μιρέλα Πάχου παρουσιάζει το πρώτο single με τίτλο «Ριπλέι», μέσα από τη νέα δισκογραφική της εργασία που θα κυκλοφορήσει από το Ogdoo Music Group.


Η Μιρέλα Πάχου, η νέα αγαπημένη ερμηνεύτρια και δημιουργός κατέκτησε τις καρδιές του κοινού και των ραδιοφωνικών παραγωγών με τον πρώτο προσωπικό της δίσκο «Μιρέλα».

Η Μιρέλα Πάχου επανέρχεται δυναμικά με το νέο της τραγούδι «Ριπλέι», που αποτελεί προάγγελο του δεύτερου album της, με τίτλο «Λίγο Χρώμα» το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα και πάλι από το Ogdoo Music Group.

Το «Ριπλέι» σε στίχους και μουσική της Μιρέλας είναι ένα τραγούδι που σε παρασύρει με τον έντονο ρυθμό του και έρχεται να αναστατώσει και πάλι την καθημερινότητά μας, που διαρκώς παίζει σε «Ριπλέι» τις ίδιες επαναλαμβανόμενες κινήσεις.

Τα πνευστά σε πρώτο πλάνο τονίζουν το τέμπο και ασυναίσθητα σε οδηγούν να συντονιστείς μαζί του, ακολουθώντας την καθηλωτική ερμηνεία της Μιρέλας που ενώ είναι πιο ώριμη από ποτέ, διατηρεί ανέπαφη τη νεανική της δροσιά και σφραγίζεται από την έντονη προσωπικότητά της.

Το «Ριπλέι» συνοδεύεται από ένα πρωτότυπο καλογυρισμένο video clip, που υπογραμμίζει και αναδεικνύει το θέμα του τραγουδιού, με τη Μιρέλα Πάχου να γοητεύει το φακό και να προσθέτει με τη ζωντάνια της χρώμα στα ασπρόμαυρα πλάνα της πόλης, που όσο το τραγούδι ξετυλίγεται ξυπνά σταδιακά από τη χειμερία της νάρκη.

Η Μιρέλα Πάχου επιβεβαιώνει εμφατικά την ανοδική της πορεία και σας καλεί να αφεθείτε και να λικνιστείτε στο ρυθμό του «Ριπλέι».

Το τραγούδι «Ριπλέι» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

Κατεβάστε το «Ριπλέι» από το iTunes
Κατεβάστε το «Ριπλέι» από το Google Store
Ακούστε το «Ριπλέι» από το Spotify
Κατεβάστε το «Ριπλέι» από το Amazon
Ακούστε το «Ριπλέι» από το Deezer

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map