Μαρία Σταφυλοπάτη - «Παντοτινά θα σ’ αγαπώ» (Digital Single)

MARIA STAFYLOPATH final CoverΤο «Παντοτινά θα σ’ αγαπώ» είναι ένα ιδιαίτερο και πανέμορφο ερωτικό τραγούδι σε ρυθμό 4/4


MARIA STAFYLOPATH final CoverΤο «Παντοτινά θα σ’ αγαπώ» είναι ένα ιδιαίτερο και πανέμορφο ερωτικό τραγούδι σε ρυθμό 4/4 (χαμπανέρα τον λένε οι λαϊκοί μουσικοί) με απλό αλλά αληθινό στίχο και μουσική, δημιουργήματα του Γιάννη Λεμπέση, που αγγίζει την καρδιά από τις πρώτες νότες.

Η ενορχήστρωση περίτεχνη στο κλίμα του τραγουδιού και με την ιδιαίτερη «αβάντα» των καλών μουσικών που κυριολεκτικά κεντάνε τη μελωδία του τραγουδιού.

Η ερμηνεία της Μαρίας Σταφυλοπάτη κυριολεκτικά άψογη, αισθαντική και αυθεντική απογειώνει το τραγούδι που έχει τις όλες τις προϋποθέσεις να πάει μακριά.

Η Μαρία Σταφυλοπάτη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε ναυτιλιακά και θέατρο. Αν και το τραγούδι προέκυψε τυχαία στη ζωή της η Μαρία Σταφυλοπάτη είναι μια γνήσια εκπρόσωπος του λαϊκού και ρεμπέτικου τραγουδιού. Παρ’ ότι έχει επιλέξει διακριτικούς τόνους στην παρουσία της, τα τελευταία χρόνια έχει συνεργαστεί με σημαντικά πρόσωπα του χώρου, όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Γιώτα Νέγκα, η Λιζέτα Καλημέρη, ο Μιχάλης Δημητριάδης, ο Δημήτρης Κοντογιάννης. Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Με το Γιάννη Λεμπέση γνωρίστηκαν πριν 11 χρόνια. Τη σεζόν αυτή, από τον Οκτώβρη και για τουλάχιστον ένα μήνα ακόμη, συνεχίζουν να εμφανίζονται με επιτυχία στο «Αρχοντικό του Σαράντη».

Το «Παντοτινά θα σ’ αγαπώ» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

• Κατεβάστε το «Παντοτινά θα σ’ αγαπώ» από iTunes
• Κατεβάστε το «Παντοτινά θα σ’ αγαπώ» από Google store
• Ακούστε το «Παντοτινά θα σ’ αγαπώ» στο Spotify

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map