Πάνος Βλάχος – «Παιχνίδια των παιδιών» (cd)

Πρόσθετες Πληροφορίες

panos vlachos paixnidia ton paidion eksofilo(ΝΕΟΣ ΔΙΣΚΟΣ – ΑΚΟΥΣΤΕ) Ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος μας εκπλήσσει ευχάριστα και ως τραγουδοποιός με ένα ξεχωριστό δίσκο, τα «Παιχνίδια των παιδιών», που κυκλοφορεί από το Ogdoo.

panos vlachos paixnidia ton paidion eksofiloΣτο cd του Πάνου Βλάχου, «Παιχνίδια των παιδιών» συμμετέχουν προσωπικότητες του τραγουδιού μας όπως ο Μίλτος Πασχαλίδης και ο Χρήστος Θηβαίος και οι νεότερες και ελπιδοφόρες Χριστίνα Μαξούρη και Ιωάννα Λέκκα.

Ο τραγουδοποιός Πάνος Βλάχος


Αν και νεαρός, ο Πάνος Βλάχος σαν ηθοποιός έχει χτίσει μια αξιοπρόσεκτη διαδρομή και είναι αναγνωρίσιμος στο ευρύ κοινό. Η έντονη παρουσία του στο θέατρο και στη μικρή οθόνη σε παραστάσεις και σειρές που έκαναν τη διαφορά τον έφεραν με γοργά βήματα στις πρώτες γραμμές της τέχνης του.

Η παρουσία του σε ρόλο τραγουδοποιού, στην πρώτη του μουσική κατάθεση, ξαφνιάζει ευχάριστα μιας και το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα γοητευτικό και αποκαλύπτει έναν εμπνευσμένο δημιουργό και ερμηνευτή των πονημάτων του.

Τα περισσότερα από τα 12 τραγούδια του δίσκου «Παιχνίδια των παιδιών» φέρουν την αποκλειστική του υπογραφή του. Στα τραγούδια «Δυο ζωές περνάνε» και «Αγνάντεψα» οι στίχοι είναι του Αχιλλέα Ρακίνα ενώ στα «Σύννεφα» η μελωδία είναι του Παναγιώτη Αντέλλη.

Καίριοι οι Πασχαλίδης και Θηβαίος, εξαιρετικές οι Μαξούρη και Λέκκα στα τραγούδια που αποδίδουν. Ο Πάνος Βλάχος πειστικός και απολαυστικός σε όλα τα επίπεδα - μουσική, στίχο και ερμηνεία- μας χαρίζει υπέροχες στιγμές που αναμένεται να αγαπηθούν από τους φίλους του καλού τραγουδιού.

Τα «Παιχνίδια των παιδιών» είναι ένα ντεμπούτο άλμπουμ που θα ζήλευε κάθε πρωτοεμφανιζόμενος και όχι μόνο. Πέρα από την πληρότητα των τραγουδιών, σπουδαίοι επαγγελματίες έδωσαν τον παρόν στην υλοποίηση τους. Ο πολύπειρος Γιάννης Παπαζαχαριάκης επιμελήθηκε τις ενορχηστρώσεις και ηγήθηκε μιας ομάδας ικανών μουσικών που έδωσαν το δικό τους προσωπικό χρώμα κάτω από την ηχητική φροντίδα του Κώστα Παρίσση  στο Studio Praxis.

Ιδιαίτερο και καλαίσθητο το εξώφυλλο που φιλοτέχνησε η Βανέσα Φερλέ όπως και το πολυσέλιδο ένθετο με τους στίχους και το πληροφοριακό υλικό.

Η σφραγίδα του Ogdoo Music Group εχέγγυο για την αρτιότητα της έκδοσης.

Track List: Πάνος Βλάχος - Παιχνίδια Των Παιδιών
- Πηγή: Ogdoo.gr - http://www.ogdoo.gr/diskografia/akou-to-tragoudi-mou/elissavet-karatzoli-vradiazei

1. Παιχνίδια των παιδιών / Intro
2. Πρίγκιπας | Ερμηνεία: Πάνος Βλάχος
3. Norway | Ερμηνεία: Πάνος Βλάχος
4. Δίρκη | Ερμηνεία: Χρήστος Θηβαίος
5. Όνειρο Χειμερινής Νυκτός | Ερμηνεία: Πάνος Βλάχος
6. Η μπαλάντα του Ορφέα | Ερμηνεία: Χριστίνα Μαξούρη
7. Καμαρίνι | Ερμηνεία: Πάνος Βλάχος
8. Δυο ζωές περνάνε | Ερμηνεία: Πάνος Βλάχος
9. Αγνάντεψα | Ερμηνεία: Μίλτος Πασχαλίδης
10. Στα σύννεφα | Ερμηνεία: Χριστίνα Μαξούρη
11. Μάγισσα | Ερμηνεία: Πάνος Βλάχος
12. Πριν να κοιμηθώ | Ερμηνεία: Ιωάννα Λέκκα

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map