«Οι Φωνές σ’ αυτή την πόλη» (Cd)

Πρόσθετες Πληροφορίες

ntalarasa fones diskos12 καινούρια τραγούδια, τέσσερα από αυτά ερμηνεύει ο Γιώργος Νταλάρας!- Πηγή: Ogdoo.gr - http://www.ogdoo.gr/diskografia/nees-kyklofories/oi-fones-s-afti-tin-poli-neos-diskos

ntalarasa fones diskosΤο Ogdoo Music Group έχει τη χαρά να παρουσιάσει τη νέα δισκογραφική του παραγωγή με τον τίτλο «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη». Πρόκειται για 12 καινούργια τραγούδια σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους του Νίκου Αναγνωστάκη με την «κομβική» παρουσία  και «επιμελητεία» του Γιώργου Νταλάρα, ο οποίος ερμηνεύει τέσσερα από αυτά. 

Στο δίσκο συμμετέχουν  επτά νέοι ερμηνευτές. Αυτός άλλωστε είναι και ο σκοπός της έκδοσης, να αναδειχθούν  νέα, και «καθαρά» πρόσωπα με ταλέντο στο τραγούδι, μέσα από μια κυκλοφορία αξιώσεων σε όλα τα επίπεδα.

Οι Δημήτρης Γακιόπουλος, Ανδρέας Λάφης, Θανάσης Ματζίλης, Θοδωρής Μέρμηγκας, Απόστολος Μόσιος, Βασίλης Προδρόμου, Δήμητρα Σταθοπούλου βρίσκουν στέρεο  βήμα για να προβάλλουν τις ικανότητές τους. Και μάλιστα με τον ορθόδοξο τρόπο σε μια περίοδο που οι ατραποί του τραγουδιού έχουν αντικατασταθεί από εξωτραγουδιστικούς διαύλους. Μαζί με τους νέους συμπράττει και η καθιερωμένη πια Ασπασία Στρατηγού, ενώ η συμμετοχή του Δημήτρη Μπάση στο ντουέτο με τη Δήμητρα Σταθοπούλου έρχεται σαν προέκταση της θεατρικής συνεργασίας τους που προηγήθηκε.

12 σύγχρονα λαϊκά τραγούδια που φέρουν τη σφραγίδα ενός προικισμένου συνθέτη και δεξιοτέχνη μουσικού. Ο Ανδρέας Κατσιγιάννης τόσο ως καλλιτεχνικός διευθυντής της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας Βόλου όσο και σαν δημιουργός με τη μέχρι τώρα «σπορά» και πορεία του έχει δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Ο Νίκος Αναγνωστάκης ως «εραστής» του λόγου, στη διακριτική έως σήμερα στιχουργική του διαδρομή –συμπράττοντας με τον σπουδαίο Χρήστο Νικολόπουλο- έχει αφήσει μεστούς και γλυκόπιοτους καρπούς.

Στο δίσκο συμμετέχουν κορυφαίοι μουσικοί, ενώ οι όλοι οι συντελεστές του είναι «ένας κι ένας». Τηρουμένων των δισκογραφικών δεδομένων των ημερών μας οι «Φωνές σ’ αυτή την πόλη» είναι μια υπερπαραγωγή. Η δημιουργική αγωνία του Γιώργου Νταλάρα, η καταλυτική και ουσιαστική συνδρομή του στη δημιουργία του δίσκου, καθώς και η αταλάντευτη «στράτευση» του Ogdoo Music Group στο καλό τραγούδι και τους άξιους συμπαραστάτες του, οδηγούν σε ένα ξεχωριστό, ζηλευτό τελικό αποτέλεσμα. Κάτι που επιβεβαιώνεται και από τη μέχρι στιγμής «πρώτη» ραδιοφωνική παρουσία των τραγουδιών «Ένα σημάδι του Θεού» και «Μαλώνω την καρδιά», που απέσπασαν εγκωμιαστικά σχόλια και θερμή υποδοχή.  

Τώρα τα καινούργια αυτά τραγούδια, «Οι φωνές σ’ αυτή την πόλη» έρχονται ν’ αγκαλιάσουν κάθε γωνιά της, μαζί με τους ανθρώπους της. Ξορκίζουν το «γκρίζο», φέρνουν δροσιά κι ελπίδα! 

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

***Κυκλοφορεί και σε Βινύλιο (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ)

Κυκλο- Πηγή: Ogdoo.gr - http://www.ogdoo.gr/diskografia/nees-kyklofories/oi-fones-s-afti-tin-poli-neos-diskos

Δείτε το Video

Photo Gallery

Που θα μας βρείτε

map