Ο Θησαυρός του Χρήστου Παπαδόπουλου και του Πασχάλη Τερζή

Cover thisayros Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group
Cover thisayros

Συχνά ο κινηματογράφος δίνει αφορμές για να γραφτούν σπουδαία τραγούδια. Κάπως έτσι συμβαίνει και με την ταινία «Ο Θησαυρός» σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη και σενάριο του Δημήτρη Αποστόλου, τη μουσική της οποία υπογράφει ο Χρήστος Παπαδόπουλος.

10 περίτεχνα τραγούδια και τρία μαγικά οργανικά όπου αναδεικνύεται η ευρηματική μελωδική φλόγα του συνθέτη.

Τους στίχους υπογράφουν οι Κώστας Μπαλαχούτης, Νίκος Αναγνωστάκης, Γιάννης Μάνιος, Γιάννης Σίννης, Κωνσταντίνος Στρατής.

Ανάμεσα στους ερμηνευτές ξεχωρίζει η παρουσία του Πασχάλη Τερζή σε τρία τραγούδια. Το δικό τους ξεχωριστό παρών δίνουν ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Κώστας Μακεδόνας, η Μάγδα Πένσου και ο νεότερος και εξαιρετικά ταλαντούχος Θάνος Ματζίλης.

Στο τραγούδι με το οποίο ολοκληρώνεται η ταινία (Η πιο μεγάλη τρέλα) συμμετέχουν ερμηνευτικά οι ηθοποιοί Παύλος Χαϊκάλης και Αλέξανδρος Μπουρδούμης μαζί με την Ιώ Νικολάου και τον Χρήστο Παπαδόπουλο.

Ήδη η γοητευτική μπαλάντα «Να με θυμάσαι» (στ. Ν. Αναγνωστάκη) με τον Τερζή έχει κερδίσει τη δική της θέση στις ραδιοσυχνότητες και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Επίσης έχει ξεχωρίσει και το «Τραγούδι της γιορτής» (στ. Κώστα Μπαλαχούτη), πάντα με τον Τερζή, με το οποίο ανοίγει η ταινία.

(Μπορείτε να ακούσετε και online το soundtrack έδω)

Όλα όμως τα τραγούδια του «Θησαυρού» ανταποκρίνονται στον τίτλο του έργου.

Πολύτιμα πετράδια, δημιουργίες υψηλής καλλιτεχνικής έκφρασης που στέκονται στέρεα και αυτόνομα τόσο επί όσο και εκτός της οθόνης.

Ένα μεστό ηχογράφημα, με τη σφραγίδα του μουσικοσυνθέτη Χρήστου Παπαδόπουλου και την κομβική παρουσία ενός χαρισματικού ερμηνευτή που ήρθε για να μείνει… όπως συμβαίνει με κάθε αληθινό «Θησαυρό».

Η έκδοση συνοδεύεται από ένθετο με τους στίχους και τους συντελεστές καθώς και σημείωμα του σεναριογράφου Δημήτρη Αποστόλου.

Η ταινία «Ο Θησαυρός» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Δεκέμβριο από την Tanweer.

«Ο Θησαυρός» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:

• Κατεβάστε το άλμπουμ από το iTunes 

• Κατεβάστε το άλμπουμ από το Google Store 

• Κατεβάστε το άλμπουμ από το Amazon

• Ακούστε το άλμπουμ το Spotify

• Ακούστε το άλμπουμ από το Deezer

• Ακούστε το άλμπουμ από το Napster

Καλή ακρόαση

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map