Κώστας Μανιάτης - Ναι σε όλα

kostas-maniatis-nai-se-ola-exofilloΈνας νέος προικισμένος λαϊκός τραγουδιστής, ο Κώστας Μανιάτης, παρουσιάζει τον δεύτερο προσωπικό του δίσκο με συνθέσεις του σύγχρονου μετρ των σουξέ Βαγγέλη Βασιλείου
kostas-maniatis-nai-se-ola-exofilloLabel : OGDOO (03/2014)

Ο Μανιάτης, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει δυνατές συνεργασίες στο ενεργητικό του και ξεχωριστή θητεία στη διασκέδαση, αλλά και τη δισκογραφία. Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος επιβεβαίωσε τις αρετές του και τις καλές μαρτυρίες που υπήρχαν γύρω από το όνομα και την προσωπικότητά του.

Μάλιστα, το ομότιτλο τραγούδι «Έτσι Απλά, Τελειώνει Η Αγάπη» σε μουσική του βιρτουόζου μπουζουκίστα και συνθέτη Θανάση Πολυκανδριώτη και στίχους της Βιβής Πολυκανδριώτη προκάλεσε αίσθηση και είχε περίοπτη θέση σε δημοφιλείς ραδιοφωνικές συχνότητες ανά την Ελλάδα.

Στο «Ναι σε Όλα» ο Κώστας Μανιάτης συνεργάζεται με το συνθέτη Βαγγέλη Βασιλείου που έγραψε πάνω στη φωνή του σημερινά λαϊκά τραγούδια, που κάνουν τη διαφορά, όπως έπραξε και στο πρόσφατο παρελθόν συνεργαζόμενος με ερμηνευτές πρώτης γραμμής (Άννα Βίσση, Νότη Σφακιανάκη, Γιάννη Πλούταρχο, Νίκο Μακρόπουλο κ.ά.)

Γοητευτικές μπαλάντες, νευρικά, στακάτα ζεϊμπέκικα, ρούμπες που «τρέχουν», τσιφτετέλια που μαγεύουν, «γεμάτες», δυναμικές, μοντέρνες και ευφάνταστες ενορχηστρώσεις. Θεματολογία ερωτική, αλλά με ουσία και λόγο ύπαρξης από  τους στιχουργούς Βασίλη Παππά, Θοδωρή Τσιομάκο, Μελίνα Στυλιανού, Αλέκο Τσιχτή, Δημήτρη Τζάνο.

Υποδειγματικές ερμηνείες από ένα νέο τραγουδιστή που έχει σπουδάσει αρμονία και βυζαντινή μουσική και συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του, αφού η μουσική και το τραγούδι αποτελούν γι’ αυτόν τρόπο ζωής και έκφρασης. Ήδη στα ραδιόφωνα έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις τα περίφημα «Αγχολυτικά» που διαθέτουν την αύρα του δυνατού χορευτικού σουξέ.

Να σημειωθεί πως στο ένθετο της έκδοσης φιλοξενούνται οι στίχοι των τραγουδιών, φωτογραφίες και λεπτομέρειες που αφορούν τους συντελεστές του cd. Στον Κώστα Μανιάτη, όσοι αγαπούν το καλό τραγούδι, λένε «Ναι σε Όλα». 

Τα τραγούδια του δίσκου

 1. Αγχολυτικά
  1. Στίχοι: Θοδωρής Τσιομάκος - Μουσική: Βαγγέλης Βασιλείου
 2. Ναι σε όλα
  1. Στίχοι: Βασίλης Παππάς - Μουσική: Βαγγέλης Βασιλείου
 3. Για μένα σε έφτιαξε ο θεός
  1. Στίχοι: Αλέκος Τσιχτής - Μουσική: Βαγγέλης Βασιλείου
 4. Ο θεός μου
  1. Στίχοι: Δημήτρης Τζάνος - Μουσική: Αλέξανδρος Ψωμόπουλος
 5. Και οι πέντε μου αισθήσεις
  1. Στίχοι: Βασίλης Παππάς - Μουσική: Βαγγέλης Βασιλείου
 6. Ξέρω δε μ'αγαπάς
  1. Στίχοι: Βασίλης Παππάς - Μουσική: Βαγγέλης Βασιλείου
 7. Αυτή η αγάπη
  1. Στίχοι: Μελίνα Στυλιανού - Μουσική: Βαγγέλης Βασιλείου 
 

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map