Κώστας Καραφώτης - Από 'Δώ Πέρασες (Digital Single)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Kostas Karafotis Apo Do Perases Cover Digital Single(ΝΕΟ DIGITAL SINGLE) Ο Κώστας Καραφώτης κάνει την έκπληξη του φετινού χειμώνα.

Kostas Karafotis Apo Do Perases Cover Digital SingleΟ Κώστας Καραφώτης κάνει την έκπληξη του φετινού χειμώνα με το νέο του τραγούδι «Από ‘δώ πέρασες», μια δυναμική λαϊκή μπαλάντα, κομμένη και ραμμένη πάνω στην ζεστή και επιβλητική φωνή του Κώστα Καραφώτη, που επιβεβαιώνει την έντονη και βαθιά καλλιτεχνική σχέση, που έχει εδώ και πολλά χρόνια, με το Θάνο Παπανικολάου.

Ο Κώστας Καραφώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας το 1978, όπου έζησε μέχρι και τα 18 του χρόνια. Από πολύ νωρίς έδειξε το ενδιαφέρον του για τη μουσική, αφού σε ηλικία μόλις 8 ετών έπεισε τον πατέρα του να του αγοράσει ένα μπουζούκι. Γράφτηκε σε μουσικό ωδείο για να σπουδάσει θεωρία της μουσικής και σολφέζ, ενώ παράλληλα με το μπουζούκι, παρακολούθησε και μαθήματα πιάνου.

Εμφανίστηκε σε συναυλίες στην Αμερική, στον Καναδά, την Αυστραλία, την Νότιο Αφρική, τη Γερμανία, το Βέλγιο, την Κύπρο και άλλες χώρες της Ευρώπης.

Σε πολύ σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα όπως το ΣΕΦ σε φιλανθρωπική συναυλία με τον Χρήστο Νικολόπουλο, αλλά και στο εξωτερικό όπως το Cirque Royal Brussels σε συναυλία του ίδιου συνθέτη.

Συνεργάστηκε με μεγάλους Έλληνες ερμηνευτές όπως : Μαρινέλλα, Γλυκερία, Βασίλης Καρράς, Γιώργος Μαζωνάκης, Έλενα Παπαρίζου, Μελίνα Ασλανίδου, Πέγκυ Ζήνα, Σταμάτης Γονίδης και άλλοι.

Αλλά και με συνθέτες και στιχουργούς όπως ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο Αντώνης Βαρδής, ο Γιάννης Σπανός, ο Βασίλης Γραβριηλίδης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Τερζής, ο Βασίλης Γιαννόπουλος και πολλοί άλλοι.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας του Κώστα Καραφώτη με το Θάνο Παπανικολάου είναι το «Από ‘δώ πέρασες» που κυκλοφορεί από τις 20 Νοεμβρίου και έχει κατακλύσει τις ραδιοφωνικές συχνότητες της χώρας, γνωρίζοντας θερμή υποδοχή από τον κόσμο.

Το «Από ‘δώ πέρασες» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map