Κατερίνα Ζάγκλα - «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς»

katerinaZagkla CoverminiΝέο Digital Single από το Ogdoo Music Group
katerinaZagkla Covermini

Η Κατερίνα Ζάγκλα είναι μια ιδιαίτερα προικισμένη και εκφραστική ερμηνεύτρια που παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της στα μουσικά δρώμενα, με πολλές live εμφανίσεις σε γνωστές μουσικές σκηνές, καθώς και με σημαντικές συνεργασίες όπως αυτή με τον Γιάννη Ζουγανέλη για τη δημιουργία του τραγουδιού των τίτλων της εκπομπής «Φόρτσα Πατρίδα». Ακολουθεί μουσικές σπουδές σε υψηλό επίπεδο και αυτό το γεγονός τη βοηθά να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο το πλούσιο ερμηνευτικό της ταλέντο και να ελέγξει σε όλο του το εύρος το έμφυτο φωνητικό της χάρισμα.

Το τραγούδι «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» είναι μια όμορφη ρυθμική μπαλάντα, δημιουργία της εξαιρετικής και ανερχόμενης ερμηνεύτριας και τραγουδοποιού Μάγδας Βαρούχα.

Η Κατερίνα Ζάγκλα με ευαισθησία και λυρισμό αφηγείται μια ιστορία στην οποία πρωταγωνιστούν οι ψευδαισθήσεις του έρωτα και η αμηχανία του χωρισμού που εξελίσσεται στιχουργικά σαν ένας υποθετικός διάλογος που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αν η ηρωίδα έβρισκε το κουράγιο να τον προκαλέσει.

Το «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» είναι ένα τραγούδι που μιλά για την δύσκολη πορεία προς τη συναισθηματική ενηλικίωση και την συνειδητοποίηση ότι τα «ποτέ» και τα «πάντα» των ερώτων είναι τις περισσότερες φορές αρκετά επισφαλή.

Το digital single «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group.

Μπορείτε να απολαύσετε την Κατερίνα Ζάγκλα στην πρώτη προσωπική της παράσταση με τίτλο «Πράιμ Τάιμ» που θα ανέβει το Σάββατο 14/4 στη σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus.

Την σκηνή θα μοιραστούν μαζί της για μια μοναδική guest εμφάνιση η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια, Μάγδα Βαρούχα («Όνειρα», «Άρωμα ξένων», «Να ‘ξερα που κοιμάσαι») καθώς και ο ανερχόμενος τραγουδιστής από την Κύπρο, Χρίστος Θεοδώρου (The Voice of Greece 2016).

Οι συντελεστές του τραγουδιού «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» είναι:

Τύμπανα, Κρουστά, Πιάνο: Αλέξανδρος Κούρος
Μπάσο: Γιάννης Σούλτης
Κιθάρες: Κώστας Παρίσσης
Βιολί: Δημήτρης Κουζής

Φωνητικά: Μάγδα Βαρούχα

Παραγωγή: Praxis Studios
Ηχοληψία: Κώστας Παρίσσης
Ενορχήστρωση: Κ. Παρίσσης & Αλ. Κούρος

Tο «Δεν σε ερωτεύτηκε κανείς» κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες:
• Κατεβάστε το από το iTunes
• Κατεβάστε το από το Google Store
• Κατεβάστε το από το Amazon
• Ακούστε το από το Spotify
• Ακούστε το από το Deezer

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map