Κατερίνα Μακαβού – «Πατησίων 316» (Digital Single)

Πρόσθετες Πληροφορίες

KATERINA MAKAVOU PATHSION 316Ένα γοητευτικό, ανθρώπινο, σημερινό τραγούδι από την πολυτάλαντη δημιουργό και ερμηνεύτρια Κατερίνα Μακαβού.

KATERINA MAKAVOU PATHSION 316Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η Κατερίνα Μακαβού είναι τραγουδίστρια, μουσικός και τραγουδοποιός. Δισκογραφικά έχει στο ενεργητικό της  δύο προσωπικούς δίσκους.

Είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Jazz Φωνητικής του Σύγχρονου Ωδείου Θεσσαλονίκης. Ολοκλήρωσε τον κύκλο σπουδών Jazz Harmony και Jazz Vocals.

Έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής με την Αμερικανίδα Soprano Heather Heliger, και μαθήματα ορθοφωνίας και σκηνικής παρουσίας με την σκηνοθέτιδα και καθηγήτρια του τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας - Θράκης, Σοφία Καρακάτζα. Με τον Ισπανό σκηνογράφο Alfonso Calderon Morcilo έχει κάνει ένα κύκλο σεμιναρίων Θεατρικής Παιδείας και Κινησιολογίας.

Ο πρώτος δίσκος της Κατερίνα Μακαβού, τα «Μικρά μυστικά», κυκλοφόρησε το Νοέμβρη του 2008. Ο δεύτερος με τίτλο «Άλλη μια ώρα» κυκλοφόρησε σε ψηφιακή μορφή το 2012. Σήμερα κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group το τραγούδι «Πατησίων 316» και αυτό σε ψηφιακή μορφή, σαν προπομπός ενός άλμπουμ που περιμένουμε στο μέλλον.
 - Πηγή: Ogdoo.gr -
- Πηγή: Ogdoo.gr - http://www.ogdoo.gr/diskografia/akou-to-tragoudi-mou/katerina-makavoy-patision-316-neo-digital-single

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map