Γιώργος Δημητριάδης & Οι Μικροί Ήρωες - Ώρα σελήνης (Official Video Clip)

4b2b619155cb7c6f924351c31a46dbbf XLΈνα καθαρόαιμο ροκ τραγούδι, με ιδιαίτερη πλοκή, ωραία παιξίματα και εξαιρετική, όπως πάντα, ερμηνεία.

dimitriadisNEWΟ εμπνευσμένος δημιουργός και ερμηνευτής Γιώργος Δημητριάδης παρουσίασε μαζί με την μπάντα του, τους Μικρούς Ήρωες, το νέο του δίσκο «Τίποτα κακό δεν θυμάμαι».

Μια ροκ εργασία, με ελληνικό πάντα στίχο, ένα χειροποίητος, περίτεχνος μασίφ δίσκος που υπογραμμίζει με υποδειγματικό τρόπο την 20χρονη παρουσία του Γιώργου Δημητριάδη στην δισκογραφία. 

Το πρώτο κομμάτι που ντύθηκε με εικόνες, μέσα από τη δουλειά αυτή, είναι «Η σκουριά».

Σειρά παίρνει τώρα η «Ώρα Σελήνης». Ένα καθαρόαιμο ροκ τραγούδι, με ιδιαίτερη πλοκή, ωραία παιξίματα και εξαιρετική, όπως πάντα, ερμηνεία.

Ο λόγος στον ίδιο τον Γιώργο Δημητριάδη: «Το video clip γυρίστηκε στο στούντιο Praxis του Κώστα Παρίσση. Θέλησα να δείξω πως ηχογραφείται ένα τραγούδι μαζί με το συγκρότημα, τους Μικρούς Ήρωες. Να παρουσιάσω τους μουσικούς που έπαιξαν στο δίσκο, γιατί πραγματικά είναι ένας κι ένας, μια ατόφια ροκ μπάντα. Να φανεί η ανθρώπινη πλευρά τους και την ίδια ώρα να αποτυπωθεί η ψυχή των τραγουδιών. Διάλεξα την Ώρα Σελήνης γιατί θεωρώ πως είναι ένα ωραίο, μυστήριο τραγούδι με φοβερή ατμόσφαιρα…»

Παράλληλα ο Γιώργος Δημητριάδης ξεκινά τις ζωντανές τους εμφανίσεις όπου παρουσιάζει στιγμές που σημάδεψαν την πολύχρονη διαδρομή του και το τραγούδι μας και φυσικά τα καινούργια του κομμάτια.

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map