Ελένη Πέτα - Το δώρο (Digital Single)

Πρόσθετες Πληροφορίες

Eleni Peta To Dwro Cover Digital Single(ΝΕΟ DIGITAL SINGLE) Ένα νέο τραγούδι που ερμηνεύει η Ελένη Πέτα σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου από το Ogdoo Music Group.

Eleni Peta To Dwro Cover Digital Single«Το Δώρο» είναι ένα τραγούδι σε μουσική Θέμη Καραμουρατίδη και στίχους Γεράσιμου Ευαγγελάτου με την Ελένη Πέτα σε μια στιγμή μεστής και συνάμα απέριττης ερμηνευτικής ωριμότητας.

Στην ηχογράφηση συμμετέχει η Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάγιας Ζεππάτου. Η ηχογράφηση έγινε το 2012 με διευθυντή της ορχήστρας τον Θανάση Τσιπινάκη(†).

Η Ελένη Πέτα δύο χρόνια μετά το τελευταίο digital single με τίτλο «Να Μείνεις Εδώ», έρχεται κοντά μας με «το Δώρο» της. Είναι αιφνιδιαστικά ευχάριστο και ιδιαιτέρως συναισθηματικό «Δώρο».

Η Ελένη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε τις σπουδές της στο βιολοντσέλο, στο Κρατικό Ωδείο της Θεσσαλονίκης. Τότε κάνει τα πρώτα της βήματα ως μουσικός και συνεργάζεται με τον Νίκο Παπάζογλου στη καλοκαιρινή του περιοδεία. Ξεκινάει επαγγελματικά το τραγούδι κάνοντας συγχρόνως μαθήματα φωνητικής στο Κρατικό Ωδείο της Θεσσαλονίκης και μετέπειτα στο Ωδείο Αττικής.

Το δώρο κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map