Έλενα Κοσμά - Παραισθήσεις (Digital Single)

Πρόσθετες Πληροφορίες

elena kosma paraisthiseisΟι «Παραισθήσεις» είναι ακριβώς αυτό που υπογραμμίζει ο τίτλος τους. Ένα ταξίδι ανάμεσα στο όνειρο και την καθημερινότητα.


elena kosma paraisthiseisΕρωτικό στον πυρήνα του, μεθυστικό στο παιχνίδισμα με τις θύμησες, πικρόγλυκο σαν την «απουσία» που αναπληρώνουν… οι «Παραισθήσεις». 

Η Έλενα Κοσμά γεννήθηκε στην Πάτρα. Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση την έκανε στη βουλή των Εφήβων το 1996. Ζει στην Αθήνα, στην πόλη όπου και ολοκλήρωσε τις μουσικές της σπουδές. Είναι δασκάλα πιάνου και ταυτόχρονα εργάζεται ως μουσικός - τραγουδίστρια. Έχει συνεργαστεί με αξιόλογους ανθρώπους της ελληνικής μουσικής σκηνής. Χρονογραφήματα και άρθρα της δημοσιεύονται στον Τύπο και σε ηλεκτρονικά περιοδικά. Έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς ποίησης και διηγήματος. Η πρώτη της ποιητική συλλογή «Σκέψεις» κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Κάκτος και η δεύτερη τον Ιούνιο του 2012 «Στο χαρτί και στον αέρα» από τις εκδόσεις Γαβριηλίδης. 

Τελειώνει τις σπουδές της στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό στο Ανοιχτό Ελληνικό Πανεπιστήμιο και σύντομα θα παρουσιάσει την πρώτη ολοκληρωμένη της δισκογραφική δουλειά σε δικούς της στίχους και μουσική. Ιδανικός προπομπός αυτής της εργασίας οι «Παραισθήσεις». 

Το τραγούδι κυκλοφορεί σε Digital Single σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, από το Ogdoo Music Group.

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map