Απόστολος Μόσιος - Να σε δω (Digital Single)

Πρόσθετες Πληροφορίες

APOSTOLOS MOSIOS NA SE DOΈνα επιθετικό και φωτεινό τραγούδι με την εξαιρετική φωνή του Απόστολου Μόσιου.- Πηγή: Ogdoo.gr - http://www.ogdoo.gr/diskografia/akou-to-tragoudi-mou/kyriakos-kougioumtzoglou-tis-zois-to-leoforeio-neo-digital-single


APOSTOLOS MOSIOS NA SE DOΟ Απόστολος Μόσιος έρχεται με πολλά γκάζια και παρουσιάζει το νέο του digital single με τίτλο «Να Σε Δω», σε μουσική δική του και στίχους που συνυπογραφεί με τον Απόστολο Τσιάρκα.

Εμφανίστηκε σε διάφορες μουσικές σκηνές του Βόλου, καθώς και σε συναυλίες στην ευρύτερη περιοχή. Συμμετείχε επίσης με την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας σαν τραγουδιστής και μουσικός, σε εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό (Αμερική, Κύπρος, Πορτογαλία, Τουρκία κ.α.), καθώς και στο δεύτερο δίσκο της ορχήστρας με τίτλο «Δάκρυ Στο Γυαλί». Η πρώτη του προσωπική δισκογραφική δουλειά με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Μια αρχή» ήρθε το 2011.

Ο Απόστολος Μόσιος συμμετείχε και στη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Οι Φωνές σ’ αυτή την πόλη» σε μουσική Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη, μαζί με άλλους καταξιωμένους τραγουδιστές.

Ένα επιθετικό και φωτεινό τραγούδι με την εξαιρετική φωνή του Απόστολου Μόσιου.


Το τραγούδι κυκλοφορεί σε Digital Single (Ψηφιακή Μορφή) σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, από το Ogdoo Music Group.- Πηγή: Ogdoo.gr - http://www.ogdoo.gr/diskografia/akou-to-tragoudi-mou/xristina-mixalaki-yparxoun-kai-psyxes-neo-digital-single

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map