Αγγέλα Γερασκλή - «Στην Κυψέλη, στο Παγκράτι» (Digital Single)

rsz cover digital single geraskli
Με φωνή που ξεχωρίζει η Αγγέλα Γερασκλή έρχεται σαν αισιόδοξο αεράκι μέσα στο καλοκαίρι με το «Στην Κυψέλη, στο Παγκράτι».rsz cover digital single geraskliΌνειρο της από παιδί ήταν να γίνει τραγουδίστρια. Και το πέτυχε. Η Aggela (Αγγέλα Γερασκλή), μπορεί να τραγουδά επαγγελματικά από το 2002 και να έχει στο ενεργητικό της πολλές και σημαντικές συνεργασίες, έγινε όμως περισσότερο γνωστή με τη συμμετοχή της στο «The Voice 2». 

Όμορφη, εκφραστική με μια φωνή που ξεχωρίζει γιατί συνδυάζει τον δυναμισμό με την λυρικότητα, η Aggela (Αγγέλα Γερασκλή), έρχεται σαν δροσερό αισιόδοξο αεράκι μέσα στο καλοκαίρι, με το τραγούδι «Στην Κυψέλη, στο Παγκράτι», σε μουσική του Γιάννη Παπαδόπουλου και στίχους του Νίκου Μουρκάκου. 

Ένα τραγούδι αγαπημένο, με τη δική του ιστορία στην δεκαετία του ‘60, τότε που ο Γιάννη Κουλουκάκης με την Πόλυ Πάνου στη δεύτερη φωνή, το ερμήνευσαν για πρώτη φορά. 

Η Aggela (Αγγέλα Γερασκλή), δίνει στο τραγούδι «Στην Κυψέλη, στο Παγκράτι» νέα πνοή. Στόχος της; Μία σύγχρονη ρετρό προσέγγιση του κομματιού μέσα από το μουσικό πάντρεμα της λαϊκής μουσικής με την jazz και ρυθμούς swing. Την διασκευή και την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Λευτέρης Πουλιού. 

Η 33χρονη δάσκαλα στο επάγγελμα, νησιώτισσα στην καταγωγή - από την Κω,Αγγέλα Γερασκλή, εδώ και ενάμιση χρόνο παρουσιάζει τη δική της μουσική παράσταση με τίτλο "Aggela Feng Swing" και έχει δική της μπάντα. Το 2010 κυκλοφόρησε το single «Μες τον καθρέπτη». 

Το τραγούδι «Στην Κυψέλη, στο Παγκράτι», σε μουσική του Γιάννη Παπαδόπουλου και στίχους του Νίκου Μουρκάκου είναι το καινούργιο στοίχημα της Aggela (Αγγέλα Γερασκλή). Απολαύστε την!

Κυκλοφορεί από το Ogdoo Music Group σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

• Κατεβάστε το «Στην Κυψέλη, στο Παγκράτι» από iΤunes
• Κατεβάστε το «Στην Κυψέλη, στο Παγκράτι» από Amazon
• Κατεβάστε το «Στην Κυψέλη, στο Παγκράτι» από Google store
• Ακούστε το «Στην Κυψέλη, στο Παγκράτι» στο Spotify 

Δείτε το Video

Που θα μας βρείτε

map